top of page
  • Marta Dušková

Pozvánka na listopadový Den otevřených dveří

KRALUPY - Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kralupy nad Vltavou pořádá Dny otevřených dveří. Každý rok se otevírají v tomto čase dveře středních škol pro uchazeče a jejich rodiče, bývalé kolegy, absolventy i ostatní veřejnost.

Letos je to trochu jinak a první Den otevřených dveří kralupské SOŠ a SOU se uskuteční ve čtvrtek 26. listopadu on-line na www.edukra.cz.

Další naplánované Dny otevřených dveří, kdy už pravděpodobně bude možné školu navštívit osobně, se uskuteční příští rok 2021.

Ve čtvrtek 14. ledna v době od 8.00 – 17.00 hodin.

V sobotu 23. ledna v době od 8.00 do 12.00 hodin.


Škola nabízí vzdělání v tradičních učebních oborech strojní mechanik a elektromechanik pro zařízení a přístroje. V náročnějších studijních oborech s maturitou je to mechanik elektrotechnik a chemik operátor se zaměřením na farmaceutickou výrobu.

Škola zavedla dva nové technické obory středního vzdělání s maturitní zkouškou (dříve vyučované na středních průmyslových školách) informační technologie a analýza potravin.

Jedinečná příležitost pro elektrotechniky.

SOŠ a SOU Kralupy nad Vltavou byla zařazena do programu ministerstva školství k možnosti získání výučního listu zároveň s maturitní zkouškou v oboru mechanik elektrotechnik. Žáci letošního a budoucího prvního ročníku oboru ME mají možnost na konci 3. ročníku složit závěrečnou zkoušku a získat tak výuční list v oboru elektromechanik pro zařízení a přístroje. Dále budou pokračovat ve svém 4. ročníku s přípravou k maturitní zkoušce.

Škola je státní školou s více než 50letou tradicí a poprvé své žáky přivítala 1. října roku 1961. Je to střední technická škola a je jedinou střední školou ve Středočeském kraji s chemickými obory. Podrobné informace na webových stránkách školy www.edukra.cz.



4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page