top of page
  • Marta Dušková

Přednášky Voda ve výtvarném umění se uskuteční v červnu

Mělnické kulturní centrum bylo nuceno přesunout některé z plánovaných akcí na pozdější termín. Předpoklad zahájení kulturního programu a otevření všech poboček Mekuc v květnu se vzhledem k současné situaci nesplnil.

Přednášky Voda ve výtvarném umění v Masarykově kulturním domě se uskuteční až v úterý 1. června a 15. června. Keramická dílna se přesouvá na středu 26. května.

Nicméně některé pobočky Mělnického kulturního centra už jsou otevřeny. Od pátku 7. května je možné navštívit galerii Ve Věži a shlédnout výstavu linorytů Magdaleny Rutové, Turistické informační centrum otevře v pondělí 10. května a otvírací doba je každý den od 9 do 17 hodin, od úterý 11. května se otvírá i pokladna Masarykova kulturního domu a otevřeno bude od úterý do čtvrtka vždy od 14 do 18 hodin.


Městská knihovna Mělník, která je další pobočkou Mělnického kulturního centra, je otevřena již od poloviny dubna a od 28. dubna každou středu je možné si na Žlutém ostrově na náměstí Karla IV. poslechnout čtení z audioknih v rámci nového projektu Čteme uchem.


Snad situace dovolí uskutečnit další naplánované kulturní akce v termínu.

4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page