top of page
  • Marta Dušková

Přinést radost dětem je snadné. Zapojte se do sbírky Vánoční krabice 2020

KRALUPY - Rodinné centrum Havránek se i přes organizační potíže v době pandemie rozhodlo opět uspořádat sbírku vánočních dárků pro děti z charit v Kralupech nad Vltavou a Roudnici nad Labem. Letos to bude už devátá sbírka, tentokrát pro 234 dětí a potrvá do 13. prosince.


Jak darovat krabici? Děti už napsaly Ježíškovi a všechna jejich přání najdete v tabulce Vánoční krabice Veltrusy na odkazu ZDE. Naleznete zde i všechny instrukce o zarezervování dárku, ten pořídíte, pěkně zabalíte, můžete přidat i obrázek, fotku, přáníčko. Pak popsanou krabici se jménem dítěte s novými nebo i pěknými staršími věcmi donesete do jednoho ze tří sběrných míst ve Veltrusech, Kralupech nebo Roudnici.


Letos je nakupování složitější, ale děti se na Ježíška moc těší a svoje přání psaly už v září. Obdarovat je v současné době malým dárkem je možná ještě důležitější než v minulých letech. Děti jsou více ponechány samy sobě, nemohou se vídat v nízkoprahových klubech a při dalších aktivitách farních charit.


Také organizace sbírky letos doznala změn. Z hygienických důvodů si dárci balí dárky sami. Děti letos nebudou přebírat dárky na vánočních besídkách, ale předají jim je sociální asistentky.


Všechny informace o sbírce jsou k dispozici na webových stránkách RC Havránek či na Facebooku anebo je možné je získat na emailu vanocnikrabice@gmail.com .


Adresy a otvírací doby sběrných míst – od 16. 11. do 13. 12. 2020


Veltrusy: MěÚ, Palackého 9, czechpoint (přízemí) – pondělí a středa: 9:00 – 11:00 a 14:00 – 17:00

Kralupy nad Vltavou: Riegrova ulice, 173/4 – pondělí 8:00-15:30 a ve středu od 8:00 do 11:00, první patro, kancelář SAS.

Roudnice nad Labem: Riegrova ulice 652 – nepřetržitá služba


5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page