top of page
  • Marta Dušková

Přípravy 2. ročníku Mělník pro OnkoBubliny jsou v plném proudu

Září je zdánlivě daleko, ale příprava druhého ročníku charitativní akce Mělník pro OnkoBubliny je už několik měsíců v plném proudu. Loňská charitativní akce pro Nadační fond Pink Bubble, která zbarvila v září celé náměstí Míru v Mělníku do růžova, bude mít pokračování.

Druhý ročník Mělník pro OnkoBubliny se uskuteční v sobotu 3. září od 14 do 20 hodin a je určen pro všechny věkové kategorie.


Náměstí Míru bude letos v barvě růžové a modré. Růžová barva představuje Nadační fond Pink Bubble a modrá barva patří Mělníku pro děti. Není to jediná změna v druhém ročníku charitativní akce.


Organizátorka Adéla Dutková prozrazuje, na co nového se mohou návštěvníci letos těšit: „Příprava druhého ročníku je jednodušší. Většina účastníků prvního ročníku jde do druhého. Dala jsem akci celkem rychle dohromady a koncem dubna už byla vlastně hlavní osnova akce hotova. Na tento ročník je připravena novinka a návštěvníci se mohou těšit na módní přehlídku, která vzniká ve spolupráci s paní Vozábovou. Módní přehlídka je určena pro všechny věkové skupiny od dětí až po dospělé. Další novinkou je vystoupení zpěváka Jana Stavinohy ze Zlína. Opět budou bubliny, sponzoruje nás letos výrobce roztoků a budou k dispozici u stánku spolupořadatele Rodinného centra Kašpárek. Novinkou bude stánek, kde se mohou ženy nechat nalíčit od vizážistky, další novinkou je i stánek s tvořením z nafukovacích balónků, nebude chybět výletní vláček a skákací hrad. Letos bude mediálním partnerem vedle Kanálu eM i rádio Relax a Dětské rádio Mělník“.


Z nových partnerů lze zmínit Zahradnictví Petro, které se letos postará o květinovou výzdobu. Změna je letos i v podpoře sbírky fondu nadace. Z prodeje u každého stánku půjde 20 procent z tržeb na podporu Nadačního fondu. Každý návštěvník může přispět nejen nákupem nadačních předmětů, ale nákupem jakéhokoliv výrobku, předmětu či občerstvení u každého stánku. Bude samozřejmě otevřena i veřejná sbírka u stánku Pink Bubble, kde je možné přispět finančně. Novinkou je letos charitativní stánek Mělníku pro děti, kde budou k nákupu připraveny různé výrobky s logem akce a i výstava obrazů. Celá částka z prodeje 100 procent půjde na podporu nadačního fondu. Letos jako vloni se k večeru bude předávat šek nadaci od partnerů, kteří přispěli finančně. Letos je to trochu jinak. Hodně partnerů již nadaci přispělo předem.


Za zrodem myšlenky a celou organizací smysluplné akce stojí Adéla Dutková z Mělníku, studentka magisterského studia. Na počátku nápadu bylo hledání tématu pro bakalářskou práci, které se nakonec během pár měsíců přetvořilo ve smysluplnou akci, která pomohla onkologicky nemocným dětem ke zlepšení jejich života.


Jak vypadal loňský ročník, je možné si připomenout v článku Mělník pro OnkoBubliny zbarvil náměstí do růžova (kanalem.com).


23 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page