top of page
  • Marta Dušková

Rodinné centrum Kašpárek Mělník už láká do léta

MĚLNÍK - Rodinné centrum Kašpárek je v této nelehké době zavřeno stejně jako všechny podobné instituce. Za jeho zavřenými dveřmi se ale pilně pracuje a připravuje na léto.

Kromě celoročních aktivit, jako jsou kroužky pro děti, herny s programem, kurzy a semináře, které v současné době není možné pořádat, každoročně nabízí centrum i letní prázdninový program pro děti.

Rodinné centrum Kašpárek zveřejnilo přehled příměstských táborů:


12.7.-16.7. 2021 - Příměstský tábor „Výletujeme I“- v tomto týdnu si zacestujeme a poznáme spoustu zábavných míst. Využijeme vlastní autobus ale i dopravu vlakem.


19.7.-23.7. 2021 - Příměstský tábor „Učíme se na inlinech“- zde se mohou malí bruslaři naučit základní triky jízdy na inline bruslích. Kromě samotné jízdy se budeme věnovat i dalším sportovním aktivitám na dopravním hřišti, které bude naším zázemím. Čeká nás výjezd na cyklostezku a jednodenní výlet. Pouze pro začátečníky a mírně pokročilí.


26.7.-30.7. 2021 - Příměstský tábor „Mladý turista“- letošní novinka pro fyzicky zdatnější, co se nebojí chůze. Projdeme si turistická místa v okolí Mělníka, ale troufneme si například i na zdolání Ještědu. Věkové rozmezí u tohoto tábora je 6-14 let.


9.8.- 13.8. 2021 - Příměstský tábor „Sportem ku zdraví“ – I v letošním roce jsme se rozhodli pořádat sportovní tábor, ve které může každý táborník ukázat, co v něm je. Každý den nás bude čekat jiná disciplína, například jízda na kole, bruslích či horolezení. Tábor je pouze pro pokročilé.


16.-20.8. 2021 - Příměstský tábor „Výletujeme II“ – pro velký úspěch zopakujeme i tábor Výletujeme II., kde budeme cestovat na zajímavá místa a poznávat.


23.8-27.8. 2021 - Příměstský tábor „Po stopách zvířat“ – Minulé léto byl čas trávený v chloumeckém lese u dětí velmi populární. Proto jsme se rozhodli přidat další příměstský tábor, kde budeme mít více prostoru pro lesní dobrodružství. Čekají nás dobrodružné a akční hry a navštívíme spoustu zvířat (koně, zoopark, canisterapie).


Všechny příměstské tábory jsou pro věkové rozmezí 6-12 let. Výjimkou je PT „Mladý turista“, kterého se mohou zúčastnit děti do 14. let.


Přihlašování na tábory bude probíhat prostřednictvím online formuláře přibližně v polovině března. Formulář bude k dispozici na www.kasparek-melnik.cz a na https://www.facebook.com/rckasparekmelnik. Podrobný program léta bude zveřejněn do konce února.

72 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page