top of page
  • Marta Dušková

Rozdávat radost přináší radost

A možná je to v současné situaci důležitější jak pro dárce, tak pro obdarovaného než kdy jindy. Smutných věcí je víc než dost.

Síla naděje Barbory Walterové Benešové dorazila do Rumburku.

Před časem byla na Kanálu eM zveřejněna hra o novou knihu spisovatelky Barbory Walterové Benešové. Který komentář se nám nejvíce líbil, si můžete přečíst v článku ZDE.

Komentář paní Jaroslavy z Rumburku nás zaujal, a tak jsme odeslali knihu na její adresu. A přišlo nám krásné poděkování i s fotografií, kterou rádi zveřejňujeme:

„Moc děkuji za nádhernou knížku, kterou jsem už prolistovala a určitě se mi bude líbit. Mám velkou radost. Moc si toho vážím. Jen dočtu knížku, kterou mám rozečtenou, tak se do toho hned pustím“.

A my máme radost, že se nám povedlo radost přinést. Já se dnes loučím přáním paní Jaroslavy, která nám popřála to nejdůležitější, a to je zdraví a také hodně štěstí a já to přání dnes posílám i vám všem.

Než jsme stačili tento článek zveřejnit, přišla nám další zpráva od paní Jarušky, která stojí za zveřejnění: „Dnes jsem se začetla do Bářiny knížky a už jsem uprostřed. Musím napsat, že se to čte jedním dechem i když ten životní příběh týrané ženy je dost hrozný. Snad právě to štěstí našla...Jdu číst dál. Je to tak krásné napsané, a přesto mě ten smutný příběh vtáhl do děje. O to smutnější je, že je to pravdivý příběh a kolik takových párů, kde je domácí násilí na denním pořádku“.




15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page