top of page
  • Marta Dušková

Sobotní náměstí Míru ovládly velikonoční svátky

Tradiční sobotní farmářské trhy 16. dubna na náměstí Míru v Mělníku se proměnily podle očekávání v období svátků ve velikonoční. Velikonoční jarmark nabízel vedle tradičního zboží jarní dekorace a další zboží na velikonoční téma. Nechyběla ani jarní zahradní sadba, exotické ovoce, hračky pro děti, oblečení. Děti si mohly užít i skákací hrad.


Návštěvníky sobotních trhů neodradilo ani celkem studené počasí kombinované s větrem, i když svítilo i slunce a náměstím procházelo a zastavovalo se u stánků desítky lidí.


Po dvou letech nucené přestávky jsou trhy opět nejen místem nákupu farmářských výrobků regionálních producentů, ale i místem setkávání a zastavení a povídání se sousedy, místem pití kávy a ochutnávání různých gastro specialit.

Prostě trhy tak, jak mají být.


Velikonoční jarmark oživila hudební produkce v podání podřipského harmonikáře za doprovodu dalšího hudebníka s hudebním nástrojem vozembouch.

Tradiční mělnické trhy jsou na náměstí Míru každou sobotu od 8 do 12 hodin. Sobotní Velikonoční jarmark měl provoz prodloužen do 15 hodin.

143 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page