top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Sokol Mělník má opět MISTRA České republiky v thajském boxu

Ve dnech 12. a 13. června 2021 se v Praze uskutečnilo otevřené Mistrovství České republiky v Muay Thai, neboli v thajském boxu, s příznačným názvem „COVID CHAMPION“. Jednalo se o nejvyšší národní soutěže v Muay Thai v sezóně 2020/2021, která tentokrát vzhledem k omezení sportu byla Českou Muay Thai Asociací uspořádána formou otevřeného turnaje.

Na fotografii je Petr Kučík (uprostřed) s trenérem Leošem Brychem (vlevo) a loňským mistrem ČR v Muay Thai Jakubem Novotným (vpravo).

Za Muay Thai Sokol Mělník se v juniorské věkové kategorii ve váze do 67 kg do finálového zápasu o mistrovský titul probojoval Petr Kučík. Nastoupil proti borci z Gladiators gym České Budějovice. Svého finálového soupeře Petr s jednoznačnou převahou porazil 3:0 na body a zaslouženě získal titul Mistra České republiky v Muay Thai.


Poděkování za skvělou reprezentaci města Mělník patří především Petrovi, ale také jeho trenérovi Leoši Brychovi a dalším členům oddílu, kteří Petrovi na jeho cestě za titulem pomáhali. Tohoto výsledku se podařilo dosáhnout také díky podpoře sportu v nelehké době covidu ze strany města Mělník.


Bohuslav Bubník, Muay Thai Sokol Mělník


41 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page