top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Soutěž k výstavě Imaginárium bratří Formanů v mělnickém muzeu má své výherce!

MĚLNÍK - Výstava Imaginárium bratří Formanů, která celé léto bavila malé i velké návštěvníky, právě opustila mělnické muzeum...Matěj Forman osobně při deinstalaci vylosoval výherce doprovodné soutěže:

1. místo - Originál grafiku od Matěje Formana a dřevěnou autorskou hračku získává BARBORA PAVLÍČKOVÁ 2. místo - Publikace Povídačky pro Klárku a Povídačky pro moje slunce s věnováním od Matěje Formana a dřevěnou autorskou hračku získává LUCINKA POUSTKOVÁ 3. místo - Publikaci O dešťovém kameni s věnováním od Matěje Formana a dřevěnou autorskou mini hračku získává ANDREJKA HAMANOVÁ


Sadu pohledů s obrázky od autorů výstavy získávají: Šárka Kůsová, Alex Birnbaum, Kateřina Jindráčková, Sofie Šindlerová, Magdalena Kopytová. Bohužel slavnostní předání cen nemůže kvůli opatřením proti šíření koronaviru proběhnout. Výhercům se muzeum ozve pro individuální předání. Všem vítězům gratulujeme!!!

Tajuplný výtvarný a divadelní svět Divadla bratří Formanů byl v Mělníku k vidění od 10. 7. do 7. 10. 2020. Výstavu navštívilo téměř 3000 lidí.

Kristýna Frelichová

6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page