top of page
  • Marta Dušková

Společně to zvládneme!

MĚLNICKO - Turistické informační centrum Mělník zveřejnilo seznam mělnických podniků, které v této době nabízí rozvoz či výdej přes okénko.

Než se situace vrátí do normálu, aby bylo možné kavárny a restaurace navštěvovat osobně, lze podpořit místní podnikatele objednáním rozvozu domů anebo vzít si jídlo s sebou.

Seznam restaurací, které tyto služby nabízí, zveřejnilo TIC Mělník a Kanál eM si dovoluje sdílet: Blatecká hospoda nabízí výdej přes okénko i rozvoz, v Jídelna u Růzhů si můžete dojít pro teplé jídlo do krabičky nebo si v masně na náměstí či lahůdkách na váze můžete zakoupit vakuované krabičky.

I Na Staré Kovárně si můžete jídlo objednat, Pšovecká Krčma nabízí rozvoz i výdej přes okénko z boku budovy. Ani Dobrý Kanec - Hostinec nezahálí a nabízí speciální rozvozové menu, stejně tak nezahálí ani starší brácha Němý Medvěd - Minipivovar & Beer Bar a nabízí rozvoz burgerů i piva.

V Autocamp Mělník se můžete stavit k okénku nebo si oběd (či večeři) nechat dovézt. Restaurace Na Hradbách nabízí speciální rozvozové menu.

Flintu do žita nehází ani U Piráta, zde si můžete objednat rozvoz, nebo si jídlo přijít vyzvednout.

Restaurace bez názvu nabízí možnost rozvozů a dokonce i možnost platbu elektronicky dopředu.

Trochu exotiky si můžete dopřát s rozvozem z Namastaey India Mělník.

Nejen japonské dobroty vám dodá až do domu Sakura SUSHI.


Daniel's Burger Mělník je v rozvozu sice stálicí, je ovšem dobré si jejich nabídku také připomenout.

Hospoda na autobusáku také nabízí rozvoz či vyzvednutí na místě (Hanz Peklo) Nejen pro kávu, ale i domácí marmelády nebo palačinky se můžete stavit v Café Tamara Své oblíbené baristy můžete navštívit osobně v Kafe Mělník a vybrat si z pravidelné dávky zákusků či jiných dobrůtek.

Donnie Brasco Coffee & Lounge nabízí nejen neodolatelnou snídani do postele, ale i rozvoz obědů a večeří. Vše si můžete samozřejmě vyzvednout přímo na místě.

Nezbývá než všem popřát brzký návrat do otevřených restaurací.


Heslo dnešních dnů je: Společně to zvládneme!

11 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page