top of page
  • Mína Hartmanová

Staňte se spoluvydavatelem knihy Můj africký příběh

Chcete si přečíst skutečný strhující příběh o cestě za snem, který napsala autorka románů z afrického prostředí Hana Hindráková? Tak neváhejte, vyberte si jednu z mnoha lákavých odměn a pomozte tak spatřit světlo světa knize Můj africký příběh. Staňte se jejím spoluvydavatelem.


Protože se jedná o velmi osobní knihu, rozhodla se ji spisovatelka tentokrát vydat bez pomoci nakladatelství a její financování zkusit zajistit přes crowdfundingovou kampaň na platformě Hit Hit. Peníze získané z kampaně budou použité na korekturu textu, na přípravu sazby a na tisk knihy.


„V knize si budete moct přečíst dosud nikde nepublikované a občas i nepublikovatelné informace a zážitky z mého spisovatelského života. Dozvíte se, jaké je to být spisovatelkou na volné noze a čas od času se v knize najde i nějaká ta pikantnost. Píši zcela otevřeně a bez obalu o životě spisovatelky, o cestách do Afriky i o tom, jak se dělá propagace knih,“ říká ke knize Hana Hindráková.

V knize se také dozvíte, jak se autorka z nadšeného dobrovolníka, který chtěl spasit celou Afriku, stala téměř odpůrcem rozvojové pomoci. Jak se jí podařilo během několika let vydat 9 románů u 3 renomovaných nakladatelství, zaplnit diář autorskými čteními a stát se první českou spisovatelkou publikovanou v Keni.

Nebudou chybět ani vtipné příhody z Keni, situace, kdy šlo Haně v Keni o život nebo informace ze zákulisí jednotlivých románů.

Trailer ke knize Můj africký příběh, možnosti odměn a odpovědi na všechny vaše otázky najdete ZDE.


www.hindrakova.cz, www.africkepribehy.cz, www.mujafrickypribeh.cz

5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page