top of page
  • Marta Dušková

Téma Voda v krajině a pro děti program plný her a tvoření

Český hydrometeorologický ústav pořádá Den otevřených dveří v sobotu 23. března od 9.00 až do 14.00 hodin. Dveře otevře centrální pracoviště Praha Komořany, pobočky Brno, Ostrava, České Budějovice, Hradec Králové, Plzeň, Ústí nad Labem a další pracoviště ČHMÚ napříč Českem jako většina profesionálních stanic a observatoří.



Letošním tématem je Voda v krajině a připraven je bohatý program pro širokou veřejnost jak pro nadšence, tak i pro rodiny s dětmi. Návštěvníci se seznámí se zajímavostmi z oblasti meteorologie, hydrologie a kvalitě ovzduší v Česku. Jistě zaujmou i zajímavá setkání a diskuse s odborníky či prezentace z oborů meteorologie, klimatologie, hydrologie a kvality ovzduší. Na děti čeká interaktivní program plný her a tvoření.



Konkrétní program a podrobnosti ke Dni otevřených dveří bude postupně zveřejňován na stránce u události Den otevřených dveří ČHMÚ | Facebook.

Adresy pracovišť a další informace o Českém hydrometeorologickém ústavu je možné najít na webu Portál ČHMÚ : Home (chmi.cz).

24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page