top of page
  • Marta Dušková

Témata Čtenářské výzvy na rok 2023 již jsou známa

S novým rokem odstartuje další ročník Čtenářská výzva, kterou každoročně vyhlašuje Databáze knih. Kdo chce čelit výzvě a objevit zábavnou formou zajímavé knihy, musí přečíst v průběhu roku dvacet knih podle dvaceti předem daných témat.

Témata roku 2023, se kterými se zájemci budou potkávat po celý příští rok, jsou již známa Čtenářská výzva 2023 se blíží... | Knižní novinky | Databáze knih (databazeknih.cz).

Výzvy je možné se zúčastnit po založení profilu na Databázi knih Vytvořte si u nás profil | Databáze knih (databazeknih.cz).


Vytvoření profilu mimo jiné přinese registrovanému výhody:

budete moci hodnotit knihy

vést si čtenářský deník a další seznamy

prodávat a nakupovat knihy v bazaru

sledovat aktivitu oblíbených uživatelů

psát komentáře, povídat s knihomoly

soutěžit, volit knihu roku a tak dále...


V nabídce je i nový Čtenářský diář 2023, který je mimo jiné součástí Dětské výzvy. Diář je možné si prohlédnout i zakoupit zde Čtenářská výzva 2023 + témata dětské výzvy v novém diáři! | Knižní novinky | Databáze knih (databazeknih.cz).


Čtenářská výzva 2023 – témata:

1.) Kniha, jejíž autor nosí brýle 2.) Kniha, která se odehrává v 16. století 3.) Kniha od Jane Austen nebo Stephena Kinga 4.) Kniha, která obsahuje mapu 5.) Kniha, jejíž hlavní postava je alkoholik 6.) Kniha od ukrajinského autora/autorky 7.) Kniha o zakázané lásce 8.) Kniha, jejíž autor zemřel v roce 2022 9.) Kniha z bazaru DatabazeKnih.cz 10.) Kniha o boji za lidská práva 11.) Kniha, kterou nebudete číst poprvé 12.) Kniha od začínajícího autora 13.) Kniha s místností v názvu 14.) Kniha, která je součástí série 15.) Kniha napsaná dvěma autory 16.) Kniha se štítkem “tajemství” na Databázi knih 17.) Kniha, která má žlutou obálku 18.) Kniha, jejíž děj se odehrává ve vesmíru 19.) Kniha, která má více než 5 cz/sk vydání 20.) Kniha poprvé vydaná v roce 2023 (nová kniha)


Dětská výzva (do diáře): 1.) Kniha, jejíž název má tři slova 2.) Kniha, která se odehrává o Vánocích 3.) Kniha, která získala Zlatou stuhu 4.) Kniha, ve které jsou kouzla 5.) Kniha, kterou Vám doporučil někdo z rodiny 6.) Kniha, která má na obálce budovu 7.) Kniha, která má více než 222 stran 8.) Kniha, jejíž hlavní postavou je zvíře 9.) Kniha, jejíž název je bílou barvou 10.) Kniha poprvé vydaná v roce 2023 (nová kniha)

158 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page