top of page
  • Marta Dušková

Taneční víkend v Kralupech nad Vltavou

Víkend nejen s tancem si mohou zájemci užít v Kralupech nad Vltavou. Tanečně-pohybový workshop se uskuteční o víkendu 2. a 3. března v tělocvičně Tiger Jiu-jitsu na adrese Žižkova 141, Kralupy nad Vltavou.



Workshop povede Lenka Vořechovská a Jan Vořechovský. Lenka Vořechovská je tanečnice, v současné době studentka oboru Dance & Choreography na DDSKS v Kodani. Dlouhodobě spolupracuje s kolektivem Alica Minar & col. jako performerka a dramaturgyně. Při tvorbě i učení tance a pohybu se mimo jiné zaměřuje na kolektivní zážitek, flow a práci s imaginací. Jan Vořechovský se dříve aktivně věnoval bojovým uměním, posledních 9 let ale praktikuje a sdílí obecnou pohybovou praxi. Pomáhá lidem získat lepší kontrolu nad svým tělem a znovu najít v pohybu radost a naplnění. Trenéřině a učení se věnuje už 14 let.

Zdroj Play Real Facebook



Zájemci se mohou těšit na zajímavou náplň po celý víkend:

Ladění nástroje: Začneme vycentrováním těla a nastavením pozornosti. Položíme koordinační základ pro práci v postoji.

Tvorba sestavy: Od jednotlivých prvků až k sestavě. Tvorba pohybové sekvence bude nenuceně protkávat celý workshop a doplňovat ostatní témata.

Nástroje pro improvizaci: Od struktury, přes jemná vodítka, až k improvizaci. Budeme pracovat ve dvojicích i skupině, používat náčiní i představivost.

Práce se smysly: Ukážeme si, jak při pohybu pracovat se zrakem, sluchem a dotykem.

Prožitek: Naším cílem není jen předat materiály. Chceme vytvořit příjemný víkend plný zkušeností a zážitků pro všechny účastníky.

Přihlašování je možné zde Přihláška na akci Jarní intensive 2024 (playreal.cz) nebo prostřednictvím info@playreal.cz. Podrobné informace o pořadateli workshopů jsou na webu Play Real.

 

7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page