top of page
  • Marta Dušková

Turistické informační centrum připravilo ohlédnutí za rokem 2020

MĚLNÍK - Turistické informační centrum Mělník zveřejnilo ohlédnutí za uplynulým rokem, který nebyl lehký pro nikoho. Ani rychlé střídání otevřených a zavřených dveří nezmenšilo aktivitu pracovnic centra. Během července a srpna navštívilo infocentrum rekordní počet turistů, a i přes nelehkou situaci byla turistická sezóna úspěšná.



Turistické informační centrum zůstávalo ve spojení se svými příznivci i přes zavřené dveře a informovalo o Mělníku virtuálně například prostřednictvím virtuální prohlídky Mělnického podzemí, tipů na procházky, zábavných kvízů, kde bylo možné si otestovat znalost historie i současnosti města.


Bylo vydáno spoustu materiálů v on-line i tištěné podobě, mezi něž patří například rodinná hra Stopy Rychlých šípů, leták Mělník dětem s tajenkou, rodinná hra Po stopách Ludmily a další. Centrum zabezpečilo prostřednictvím výdejního okénka během listopadu a prosince možnost nákupu vánočních dárků.


V letošním roce od ledna využívá centrum tuto dobu, kdy je neustále zavřeno, k modernizaci interiéru, instalaci nového nábytku, aby mohlo přivítat návštěvníky v novém, až bude opět otevřeno.


44 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page