top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Turistické informační centrum představuje

MĚLNÍK - Vždy máme radost, když se nám podaří do prodeje v TIC získat něco jedinečného, a ještě větší, když se jedná o tvorbu regionálních autorů. Představujeme Vám proto krásný nástěnný kalendář Milli Janatkové a Jakuba Neuberta Společný rok 2021.


Milli Janatková je Mělničanům dobře známá osobitá zpěvačka, hudebnice, skladatelka, výtvarnice a pedagožka propojující umělecké žánry a obory. Je veřejně aktivní a inspiruje ostatní svými projekty, které podporují cestu ke zdraví, rovnováze a úctě k našim předkům.


Kuba Neubert je lektor a IT konzultant, který svým přístupem k životu inspiruje ostatní. Je veřejně aktivní nejen v tématu přijetí lidí s postižením, jejich svobody a práv. Mimo jiné vyučuje komunikaci s lidmi s postižením na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy.


Jejich radostnou spoluprací vznikla celoroční galerie plná umění s duchovním přesahem, ve které chtějí sdílet některé své životní okamžiky. Nástěnný kalendář SPOLEČNÝ ROK 2021 je krásný a moc se na Vás těší! Koupí přispějete na osobní asistenci potřebným a na další tvůrčí projekty autorů.


A až se rok bude chýlit ke konci, můžete jednotlivé listy využít jako obrázky k zarámování, aby dělaly radost i v dalších letech.

Podpořte umění a dobré skutky, aby nám všem bez nich nebylo v budoucno smutno!

zdroj: TIC Mělník

5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page