top of page
  • Marta Dušková

Turistický pochod v Kralupech startuje na 1. máje

Klub českých turistů Kralupy nad Vltavou a TOM 3511 Vltavský paprsek pořádá již 26. ročník turistického pochodu s názvem Dvořákova Nelahozeves.

Turistický pochod odstartuje v neděli 1. května v 7.30 – 10.00 hodin od Městského úřadu Kralupy nad Vltavou. Na výběr jsou čtyři trasy pro pěší 8, 10, 12, 25 kilometrů a popis tras je k dispozici na KČT Kralupy nad Vltavou (kralupska-turistika.cz).


Cíl pochodu je na Turistické základně KČT na adrese Ke Koupališti 182 v Kralupech nad Vltavou. Ukončení akce v cíli bude organizováno podle pandemické situace. Buď jako průchozí bez možnosti posezení nebo budou v případě příznivé situace připraveny drobné soutěže pro děti a bude zde možnost opékání vlastních buřtů. Během akce se dá plnit Oblastní turistický odznak Kralupsko (záznamník získáte na kontaktní adrese uvedené níže nebo v cíli pochodu - cena záznamníku je 25 Kč).


Podrobné informace je možné získat na kontaktní adrese Kateřina Malá, Kuzmínova 395, 278 01 Kralupy nad Vltavou, telefon: 737 463 263, e-mail: kct.kralupy@seznam.cz , internet: http://kralupska-turistika.cz. Informace k pochodu jsou zveřejněny i na odkaze DVOŘÁKOVA NELAHOZEVES (26. ročník) - Správce času - online organizér, plánovač, kalendář, úkolníček a poznámky (spravcecasu.cz)


50 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page