top of page
  • Marta Dušková

Uspávání broučků, strašidelný les, vyprávění Karla Lojky, to je listopad v RC Chloumek

Rodinné centrum Chloumek v Mělníku připravilo na listopad spoustu zajímavých akcí.

Ve čtvrtek 4. listopadu od 16 hodin je připraveno Chloumecké uspávání broučků. Tradiční lampiónový průvod vychází od MŠ Zvoneček na Chloumku a na programu je uspávání broučků. U rodinného centra pak nebude chybět opékání buřtů.



Neděle 21. listopadu bude patřit od 17 hodin akci Strašidelný chloumecký les a na programu je poznávání nadpřirozených bytostí, se kterými se není možné přes den setkat. Rezervace je nutná na emailu program.rcchloumek@gmail.com.



Sobota 27. listopadu bude kreativní. Adventní tvoření pro dospělé se uskuteční od 10 do 13 hodin. Zájemci si mohou vyrobit vlastní adventní výzdobu a nemusí ztrácet čas se sháněním materiálu.



V neděli 28. listopadu se odehraje od 18 hodin tradiční Rozsvěcení vánočního stromu. První adventní neděli se bude rozsvěcovat vánoční strom před rodinným centrem. Nebudou chybět koledy, horký mošt pro děti a svařák pro dospělé.



Listopadový program uzavře v úterý 30. listopadu od 13 hodin Senior klub s názvem Babi, dědo, přijďte si poslechnout vyprávění Karla Lojky. O slavných mělnických osobnostech bude vyprávět známý mělnický patriot a fotograf.



40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page