top of page
  • Marta Dušková

Uzavírka parkoviště v Nádražní ulici

V Kralupech nad Vltavou bude od pondělí 9. srpna uzavřeno kompletně parkoviště v ulici Nádražní proti nádražní budově. Bude zahájena dlouhodobě plánovaná výstavba autobusového terminálu, to je důvodem uzavření parkoviště.

Město Kralupy nad Vltavou zveřejnilo na svém facebookovém profilu ještě dovysvětlení vzhledem k negativním reakcím a komentářům týkajících se uzavření parkoviště:


1) Stavba autobusového terminálu navazuje na výstavbu parkovacího domu. Avizována byla v článcích a reportážích (i zde na FB) nesčetněkrát!


2) I zde na FB bylo parkoviště před nádražím terčem kritiky. Mnozí z Vás sem psali, proč s tím město něco neudělá. Takže udělá. Na parkování bude sloužit parkovací dům a to „otřesné parkoviště“ nahradí důstojné autobusové nádraží


3) S termíny staveb hýbat nešlo! Na obě akce město obdrží štědré dotace z IROP, přičemž všechny podmínky pro realizaci jsou naprosto striktní! Je naopak velkým úspěchem vedení města, že se povedlo dotace sehnat!!!


4) Stavba takového charakteru se nehodí nikdy. Jakýkoliv termín bude vždy špatný. Pokaždé bychom se mohli ptát: „A proč zrovna teď, když…?“ Nebo postavit obě stavby až se to „bude hodit“, a pouze za své?


5) K parkování lze např. využít parkoviště v Dobrovského ulici. Ano, je to trochu dál, ovšem nedá se nic dělat. Je to přece na přechodnou dobu. Jak jinak bychom terminál postavili?"


Aleš Levý, tiskový mluvčí MěÚ

8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page