top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

V Bezručově ulici bude od čtvrtka nové odběrové místo Covid - 19

TestyMělník společnosti MCE provádí na parkovišti u nákupního centra CITY MARKET (Bezručova ulice) odběry pro RT- PCR vyšetření Covid-19 šetrným výtěrem z krku. Odběrové místo bude možné využívat od 13. ledna 2022.

Jako jediné odběrné místo na Mělníku nabízíme odběr certifikován pro cestování pro všechny typy PCR testů. Přijít můžete i pěšky. Cestovní certifikát v češtině a angličtině ke každému testu zdarma je vhodný pro cesty do celého světa!


Výsledky obdržíte do 24 hodin formou sms a na e-mail, který bude obsahovat certifikáty.

Rezervaci doporučujeme, k odběru si přineste vytištěnou "Žádost o vyšetření"! Klienti mohou na test v pracovní době přijít i bez rezervace.


Pro zrušení rezervace využijte odkaz v potvrzujícím e-mailu. Certifikát s QR kódem si můžete stáhnout na ocko.uzis.cz, jejich vystavení má na starosti ÚZIS, nikoliv my, a mohou se objevit až 24 hodin po obdržení výsledků. K dispozici je také mobilní aplikace Tečka.


Pracovní doba:
Po - Pá: 7:30 – 18:00
So 8:00 – 16:00
Ne 10:00 – 18:00

Rezervační systém je na www.testymelnik.cz



ZMĚNY V PREVENTIVNÍM PCR TESTOVÁNÍ

Nárok na bezplatné testování nyní dle Mimořádného opatření vlády obnáší:

  • 2 PCR testy měsíčně pro osoby s očkováním platným pro potřeby režimu O-N (uběhlo 14 dní od dokončení očkování)

  • 5 PCR testů měsíčně pro osoby do 18 let věku, osoby s kontraindikací k očkování a osoby očkované alespoň jednou dávkou, jejichž očkování zatím není uznáno pro potřeby režimu O-N (neuběhlo 14 dnů od dokončení očkování).


Zdroj: MÚ Mělník

30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page