top of page
  • Marta Dušková

V sobotu 3. září se uskuteční 2. ročník charitativní akce Mělník pro OnkoBubliny

Charitativní akce je pořádána na podporu Nadačního fondu Pink Bubble, který pomáhá onkologicky nemocným dětem a mladým dospělým od 10 do 30 let v boji s rakovinou.

Návštěvníci se mohou těšit na růžovo modrý charitativní den, kde lze nákupem každého výrobku, služby či občerstvení přispět 20 % na Nadační fond Pink Bubble.


Charitativní den zahájí starosta města Mělník Ctirad Mikeš, zpěvačka Milli Janatková, zástupce Nadačního fondu Pink Bubble a Event manager Adéla Dutková. Návštěvníci se mohou těšit na módní přehlídku pro všechny věkové kategorie pořádanou Specializovaným maloobchodem Hany Vozábové, na půvabné taneční vystoupení Adély Líbalové a spol., taneční duo Veroniky Helclové a Julie Vojtkulákové, vystoupení dramatického kroužku dětí z RC Kašpárek Mělník doprovázené klávesy a zpěvem.

Nebudou chybět koncerty v podání tradiční mělnické kapely Baťa & Kalábůf něžný beat, pražské pop-rockové Kapela Kompas, multiinstrumentalistky a zpěvačky Milli Janatkové a multižánrového zpěváka s rockovým srdcem ze Zlína Jan Stavinohy. V 18:20 bude předán šek zástupci Nadačního fondu Pink Bubble, kterým bude obsahovat finanční příspěvek partnerů a dárců, kteří přispěli v rámci charitativní akce Mělník pro OnkoBubliny.

Doprovodný program ve stáncích je věnovaný především dětem, ale na své si přijdou všechny věkové kategorie. Pro děti bude na náměstí Míru připraven bublinový koutek, pletení copánků, líčení a beauty poradenství, balónkování, malování na obličej, skákací hrad, výletní vláček atd. V dalších stáncích návštěvníci najdou 211 - Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, Nadační fond Pink Bubble, Evi Art - relaxační obrazy, Česká firma Facebag - luxusní kožené kabelky a doplňky, Luskeeto - zdravé krekry. Nebudou chybět ani stánky s občerstvením, kde návštěvníci mohou ochutnat vína z Mělníka, ale i z Moravy.


Novinkou tohoto ročníku je charitativní stánek Mělník pro děti a fotokoutek. Předměty prodané v charitativním stánku budou věnovány ve 100% hodnotě na NF Pink Bubble. Ve stánku mohou lidé koupit například srdíčka a zbytky kůží, obrandované bublifuky, pečené čaje z Kokořínska, malované obrazy a kamínky a další. Fotokoutek v barvách 2. ročníku bude umístěn uprostřed náměstí, a každý se u něj bude moci vyfotit a sdílet na sociální sítě s hashtagy.


Nápad uspořádat charitativní akci pro onkologicky nemocné děti vznikl v srpnu 2020. Hlavním cílem projektu Mělník pro děti je finanční podpora vybrané neziskové organizace zaměřené na onkologicky nemocné děti. Taktéž je druhým a neméně důležitým cílem pobavit účastníky akce a šíření filantropie. Spolupořadatelem akcí je Rodinné centrum Kašpárek Mělník. Hlavním partnerem projektu je Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR. Všichni účinkující, pořádající i dobrovolníci se zříkají svého honoráře ve prospěch vybrané neziskové organizace.


Ing. Adéla Dutková, Event manager

Mobil: +420 739 622 785

E- mail: adeladutkova@gmail.com


Mělník pro děti


132 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page