top of page
  • Marta Dušková

Virtuální běh či jízda pro Paraple 2022 právě startuje

Charitativní virtuální běh se letos uskuteční již podruhé. Je určen pro všechny zájemce nejen v České republice a po celý červen je možné chodit, běhat, jezdit kdykoliv a kdekoliv. Virtuální běh/jízda pro Paraple bez omezení místa i času je projektem Centra Paraple.



Akce je založena na nastavení osobní výzvy, kterou se snaží každý přihlášený v termínu akce splnit. Startovné v hodnotě 200 Kč zahrnuje startovní číslo a diplom. Díky registrovaným účastníkům a darům partnerských organizací přinese projekt významnou částku do rozpočtu Centra Paraple, který je využíván k dofinancování poskytovaných služeb.


Registrace je spuštěna do 30. června a registrovat se je možné na odkaze Rozběháme Česko | Běžecký svět | BĚH PRO PARAPLE 2022 (myteporazime.cz). Zde jsou podrobně uvedena pravidla závodu.


Paraple.cz: „Vyhlášení výsledků za zdolané kilometry proběhne v rámci společenské akce Sejdeme se na zahradě dne 21. 7. ve venkovních prostorách našeho centra. Ze všech registrací vylosujeme jednoho výherce, který obdrží poukaz od Škoda Auto na „jízdu na sedadle spolujezdce v závodním speciálu FABIA R5“. Vítězové všech kategorií obdrží hodnotné ceny od našich partnerů“.



5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page