top of page
  • Marta Dušková

Víno, burčák a hudba či divadlo patří k sobě

MĚLNÍK - Tradiční mělnické trhy jsou tentokrát ve znamení burčáku. Po celý den na náměstí Míru bude možné koupit víno a burčák od místních vinařů. Ale aby to nebylo jen o pití, připraven je i bohatý kulturní program, který nabídne hudební, pěvecká a taneční vystoupení. Nebude chybět ani pohádka.

Dopoledne se mohou návštěvníci těšit na společné vystoupení mělnických folklorních souborů Jarošovci a Jarošáček. Následuje pohádka Humlivadla O kouzelných dudách. Loutková pohádka O princezně Husopasce bude připravena po poledni.


Odpoledne vystoupí pěvecký sbor Intermezzo ze Mšena a mělnický dechový orchestr MKD Mělník. Podvečer bude patřit vystoupení pěveckého sboru Chrapot a večer oživí a uzavře Mělnické burčákové trhy dovádivý big band.


Na trzích nebudou chybět farmáři a ani rozmanité občerstvení, vždyť právě mělnické trhy jsou místem setkávání přátel či sousedů u dobrého občerstvení.

Názor redaktorky

Tato sobota, vlastně celý víkend je nabitý spoustou akcí, o kterých už jsem tady psala. Menší akce jsou trochu náhradou za zrušené Mělnické vinobraní, které je už vyhlášenou tradiční akcí velkého rozsahu. Tak pokud nemáte na víkend žádné zvláštní plány, na Mělníku je z čeho vybírat.

24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page