top of page
  • Marta Dušková

Z deníku Knihomolky: Hrajeme o knihu Síla naděje

O nové knize regionální spisovatelky Barbory Walterové Benešové Síla naděje byl zveřejněn článek na Kanál eM na začátku září. Komu unikl, může si přečíst ZDE.

Barbora Walterová Benešová nám do redakce nabídla jeden výtisk svého románu, jehož mottem je Pro rodinu uděláte i nemožné, který je čerstvě na pultech knihkupectví a již má velmi pozitivní ohlasy a recenze. My jsme se v redakci rozhodli, že majitelem této knihy bude jeden z vás.


Kdo má zájem, může si o knihu zahrát či zasoutěžit. Jediná podmínka hry či soutěže je napsat krátkou zprávu o tom, co nemožného jste ochotni pro svou rodinu udělat, abyste jí pomohli nebo ji zachránili. Případně, zda už jste něco takového v životě museli udělat. Stačí pár vět, nemusí to být román.


Svůj příběh můžete napsat buď v komentáři u tohoto příspěvku, nebo zaslat na e-mail kanalem.melnik@gmail.com, případně zanechat komentář na facebooku Kanál eM.


Termín zaslání je do 17. října. Po uzavření hry sama autorka knihy vybere nejlepší příběh a vítězný pisatel obdrží knihu i s věnováním, která mu bude zaslána poštou. Nejlepší příběhy anebo všechny příběhy, záleží na tom, jaký zájem o knihu bude, pak zveřejníme.

Těšíme se na vaše příběhy

„Nemůžeme změnit minulost, ale můžeme vnímat její stopy a akceptovat ji.“


59 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page