top of page
  • Marta Dušková

Za tajemstvím kralupských strašidel se můžete vydat až do konce roku

Dům dětí a mládeže Kralupy nad Vltavou připravil před časem další venkovní hru tentokrát s názvem Za tajemstvím kralupských strašidel. Kdo ještě tajemství neodhalil, může se přidat až do 31. prosince 2021.

Místa spojená s kralupskými strašidly jsou například Palacké náměstí, Olše a další místa, kde je možné se dozvědět o strašidlu Přícestníkovi nebo Pírkovi, či o Pískavici a kde měl svoji sluj čert Hostibejk. Informace nejen o strašidlech je možné se dozvědět na sedmi stanovištích a po načtení QR kódu u příslušného strašidla je možné získat podrobné informace.


Herní plán je připraven ke stažení na Nová venkovní hra - Za tajemstvím kralupských strašidel PRÁVĚ ZAČÍNÁ! - DDM Kralupy nad Vltavou. Po vyluštění tajenky, u které je nutné uvést e-mailový kontakt a počet soutěžících, výsledek vhodí soutěžící do schránky umístěné na budově DDM Kralupy v ulici Smetanova 168. Úspěšný luštitelé budou odměněni.


S kralupskými strašidly je možné se seznámit i v teple domova prostřednictvím pexesa, které lze hrát na PC, tabletu či telefonu. Pexeso je k dispozici zde Pexeso: Za tajemstvím kralupských strašidel - venkovní hra DDM kralupy.


7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page