top of page
  • Marta Dušková

Zprávy z Neratovic

NERATOVICE - Pro občany Neratovic byla začátkem října zřízena Informační krizová linka 702 200 247. Linku je možné využít v době pondělí–čtvrtek od 8.00 do 14.00 hodin a v pátek od 8.00 do 13.00 hodin.

Na podatelnách městského úřadu v Kojetické 1028 a na náměstí Republiky 400 jsou k dispozici pro občany města starší 70 let a další rizikové osoby, u kterých lze očekávat těžký průběh nemoci, zdarma textilní roušky s náhradními filtry. Je možné si je vyzvednout po předložení občanského průkazu.


Nový termín opakovaného projednání nového Územního plánu Neratovice se uskuteční ve čtvrtek 19. listopadu od 15 hodin ve Společenském domě. Zářijové projednání bylo zrušeno z důvodu výskytu COVID-19.


Vedení městského úřadu žádá občany, kde je to možné, aby využívali elektronický rezervační systém a vzhledem k aktuálnímu stavu vývoje epidemie nemoci COVID-19 zvážili nezbytnost osobní návštěvy úřadu. Nadále je možný a preferovaný elektronický kontakt s pracovníky úřadu prostřednictvím datové schránky, e-mailu, telefonické komunikace, případně formou listového podání.

14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page