Marta Dušková

16. čvc 20221 min

Do soutěže Středočeský šupináč 2022 se lze přihlásit i elektronicky

Pro všechny milovníky rybaření je určena již tradiční soutěž Středočeský šupináč. V soutěži vyhrává opravdu jen ten, kdo má skutečně největší, nejtěžší úlovek v daném roce.

Krajský úřad Středočeského kraje od letošního roku rybářské soutěže o nejlepší úlovek ve středočeských vodách, která vstoupila do 13. ročníku, připravil pro přihlašování kromě papírové formy i nově elektronický formulář a zájemci se mohou přihlásit na Středočeský šupináč 2022 (arcgis.com). Soutěž běží až do 10. září.

Pravidla soutěže jsou uvedena na webových stránkách Do soutěže Středočeský šupináč se lze hlásit elektronicky | ČRS SÚS (crs-sus.cz):

„Soutěž probíhá na základě zaslaných fotografií úlovku, dle uvedených pravidel. Účastnit se může každý, kdo má trvalý pobyt na území Středočeského kraje a ulovená ryba musí být z revíru ve Středočeském kraji, jehož uživatelem je ČRS, více se dozvíte v pravidlech soutěže v příloze tohoto článku, kde je uložena i přihláška do soutěže pro písemné odeslání.

Přihláška do soutěže musí obsahovat: jméno, příjmení, datum narození, trvalý pobyt, telefon, číslo rybářského revíru, druh ryby, její délku, hmotnost, datum a čas ulovení, fotografii úlovku v porovnání s přiloženým metrem tak, aby z čitelné stupnice byla patrna míra ryby.

Přihlášky do soutěže lze kromě elektronického formuláře zasílat na adresu:
 
Krajský úřad Středočeského kraje
 
odbor životního prostředí a zemědělství
 
Zborovská 11, 150 21 Praha 5
 
(na obálku uveďte – „Středočeský šupináč“ – neotvírat.)“

I v letošním roce získají vítězové poukazy na nákup rybářského zboží v ceně 15 000,

10 000 a 5 000 Kč a dále celorepublikovou a dvě středočeské územní MP povolenky na rok 2023.

    370
    0