kanalemmelnik

12. zář 20211 min

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!!!

Jelikož máme problémy s facebookem od pátku, kdy jsme chtěli na našem profilu zveřejnit naprosto neškodný článek a najdete jej na našich webových stránkách pod názvem "O čem se nemluví", chtěli bychom tady podat vysvětlení.

Facebook nám článek zablokoval s tím, že porušujeme zásady komunity a hrozí nám zrušení stránek Kanálu eM. Na stránku byla uvalena omezení, takže nemůžeme sdílet naše příspěvky na žádné jiné facebookové stránky tak, jak jsme zvyklí. Navíc, když někdo sdílí z našeho facebooku, napíše mu to upozornění, že nejsme důvěryhodná stránka, pozor na nás, protože porušujeme pravidla.

Prohlašujeme, že jsme nikdy žádná pravidla neporušili a článek je naprosto neškodný a věnuje se světovému dnu, který v pátek 10. září byl. Pořád jsme důvěryhodná stránka a v současné době s klatbou, která na nás byla uvalena, nejde nic dělat. Budeme kontaktovat facebook, až zjistíme vůbec kam se obrátit.

A ještě něco. Na tento světový den upozorňovala spousta médií a proběhlo upozornění i na spoustu jiných profilech a stránkách na facebooku, ale výhrůžka o zrušení a zákaz zveřejnění článku přišel jen nám.

Chtěli bychom vás velmi poprosit, abyste nám zůstali věrní a kdo můžete, prosím sdílejte toto prohlášení dál, kam my nemůžeme. A pozor bude vám to asi psát, že jsme nedůvěryhodný zdroj. Pokud se nám nepodaří v brzké době tento problém, na kterém neneseme žádnou vinu, vyřešit, hrozí nám po roce skutečný zánik našeho magazínu.

Děkujeme za pochopení.

    8950
    6