top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!!!

Jelikož máme problémy s facebookem od pátku, kdy jsme chtěli na našem profilu zveřejnit naprosto neškodný článek a najdete jej na našich webových stránkách pod názvem "O čem se nemluví", chtěli bychom tady podat vysvětlení.


Facebook nám článek zablokoval s tím, že porušujeme zásady komunity a hrozí nám zrušení stránek Kanálu eM. Na stránku byla uvalena omezení, takže nemůžeme sdílet naše příspěvky na žádné jiné facebookové stránky tak, jak jsme zvyklí. Navíc, když někdo sdílí z našeho facebooku, napíše mu to upozornění, že nejsme důvěryhodná stránka, pozor na nás, protože porušujeme pravidla.


Prohlašujeme, že jsme nikdy žádná pravidla neporušili a článek je naprosto neškodný a věnuje se světovému dnu, který v pátek 10. září byl. Pořád jsme důvěryhodná stránka a v současné době s klatbou, která na nás byla uvalena, nejde nic dělat. Budeme kontaktovat facebook, až zjistíme vůbec kam se obrátit.


A ještě něco. Na tento světový den upozorňovala spousta médií a proběhlo upozornění i na spoustu jiných profilech a stránkách na facebooku, ale výhrůžka o zrušení a zákaz zveřejnění článku přišel jen nám.


Chtěli bychom vás velmi poprosit, abyste nám zůstali věrní a kdo můžete, prosím sdílejte toto prohlášení dál, kam my nemůžeme. A pozor bude vám to asi psát, že jsme nedůvěryhodný zdroj. Pokud se nám nepodaří v brzké době tento problém, na kterém neneseme žádnou vinu, vyřešit, hrozí nám po roce skutečný zánik našeho magazínu.

Děkujeme za pochopení.

895 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page