Marta Dušková

9. zář 20231 min

Psím mazlíčkům vstup povolen aneb kam na výlet se psem

Přehled tipů na letní výlety, kde jsou pejsci vítáni, nabízí portál Střední Čechy. Vybírat je možné z okrasných parků, zoo, hradů, zámků a dokonce muzea. A turistická místa jsou samozřejmostí.

Na většinu hradů a zámků se pejsci dostanou do areálu, ale na samotnou prohlídku většinou nemohou, ale je možné se při hlídání vystřídat v parku či místních kavárnách, kde pejskům poskytnou i misku s vodou.

Na Kokořínsku jsou lesy, které jsou rájem pro psí přátele a nemusí zůstat jen u procházek v hustých lesích. Je možné navštívit Zoopark Zelčín, park zámku Liblice či zámecký park ve Veltrusích, kde je vstup pejskům povolen.

Se psem na parádní výlet je možné i na Berounsko a navštívit třeba hrad Křivoklát, muzeum v Berouně, Rekreační park Karlštejn či za kulturou do Brd a Podbrdsko, kde je možné se psem navštívit mimo jiné zámek v Rožmitále pod Třemšínem.

Někde dokonce nabízí speciální psí menu, například v Chateau Mcely.

Další tipy na výlety a za kulturou se psími kamarády jsou zveřejněny na webu Střední Čechy Kam na výlet se psem? Do přírody i za kulturou a poznáním! (strednicechy.cz).

    660
    0