top of page
  • Marta Dušková

Psím mazlíčkům vstup povolen aneb kam na výlet se psem

Přehled tipů na letní výlety, kde jsou pejsci vítáni, nabízí portál Střední Čechy. Vybírat je možné z okrasných parků, zoo, hradů, zámků a dokonce muzea. A turistická místa jsou samozřejmostí.



Na většinu hradů a zámků se pejsci dostanou do areálu, ale na samotnou prohlídku většinou nemohou, ale je možné se při hlídání vystřídat v parku či místních kavárnách, kde pejskům poskytnou i misku s vodou.


Na Kokořínsku jsou lesy, které jsou rájem pro psí přátele a nemusí zůstat jen u procházek v hustých lesích. Je možné navštívit Zoopark Zelčín, park zámku Liblice či zámecký park ve Veltrusích, kde je vstup pejskům povolen.


Se psem na parádní výlet je možné i na Berounsko a navštívit třeba hrad Křivoklát, muzeum v Berouně, Rekreační park Karlštejn či za kulturou do Brd a Podbrdsko, kde je možné se psem navštívit mimo jiné zámek v Rožmitále pod Třemšínem.

Někde dokonce nabízí speciální psí menu, například v Chateau Mcely.


Další tipy na výlety a za kulturou se psími kamarády jsou zveřejněny na webu Střední Čechy Kam na výlet se psem? Do přírody i za kulturou a poznáním! (strednicechy.cz).

68 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page