top of page
  • Marta Dušková

Březnová nabídka aneb kultura v Neratovicích

Společenský dům Neratovice nabízí na březen zajímavý program. Vstupní hala Společenského domu bude patřit od pondělí 7. března do 31. března velikonoční výstavě Hody, hody doprovody. Část expozice je věnována jako pocta nedávno zesnulé Jiřině Knesplové a její tvorbě.

Tvořivé velikonoční dílničky se uskuteční v sobotu 19. března ve 13 hodin ve foyeru Společenského domu Neratovice. Děti se seznámí s tradičními rukodělnými technikami a mohou si vyrobit klasické velikonoční dekorace.


Tři prasátka čekají na děti v neděli 20. března v 15 hodin. Veselý horor pro nejmenší je inspirován známou klasickou anglickou pohádkou. Se třemi prasátky se děti seznámí prostřednictvím maňáskového divadla a stylizované činohry s minimem textu, hodně akce a veselých písniček.

Vanda Hybnerová a David Novotný se objeví v hlavních rolích retrokomedie s názvem Be My Baby – Buď moje baby v pátek 25. března v 19 hodin. Jemná a citlivá komedie dokazuje, že v druhém se může splést každý a že na lásku není nikdy pozdě.


Na Pohádky tety Drahušky se mohou děti těšit v neděli 27. března v 15 hodin. Čeká je pohádka Vrána a lišák, Strašidlo Bum-Bác a Kašpárek a čert.


Čtvero ročních období Antonia Vivaldiho zazní na Velikonočním koncertu Viva Vivaldi v neděli 27. března v 19 hodin. Koncert v podání Komorního orchestru Dvořákova kraje se uskuteční v prostorách Základní umělecké školy v Neratovicích.


Podrobné informace k programu jsou zveřejněny

10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page