top of page
  • Marta Dušková

Charita Neratovice slaví týden sociálních služeb

Týden sociálních služeb ČR se letos uskuteční v týdnu od pondělí 2. října do neděle

8. října. K oslavám se připojuje i Charita Neratovice a do oslav se zapojí tradičním setkáním v Komunitním centru v Obříství a dalšími aktivitami.



„CHARITA NERATOVICE OSLAVÍ TÝDEN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

Máme za sebou další krásné, pohodové léto a nyní nás opět čeká akcemi nabitý podzim. Hned první říjnový týden je věnován celostátním oslavám sociálních služeb a jejich poskytovatelů. V rámci již 15. ročníku TÝDNE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB budou pořádána nejrůznější setkání a dny otevřených dveří, jejichž hlavním cílem je upozornit širokou veřejnost na sociální služby v ČR, představit je jako služby potřebné, nutné, kvalitní, ale hlavně umožňující důstojný život tisícům občanů a uživatelů těchto služeb. Charita Neratovice v rámci těchto oslav pořádá své tradiční PODZIMNÍ SETKÁNÍ PŘÁTEL A KLIENTŮ, které se uskuteční v úterý, 3. 10. 2023 od 13:00 do 17:00 hod., v krásných prostorách Komunitního centra v Obříství.


Návštěvníci se mohou opět těšit na roztomilá vystoupení dětí z MŠ a ZŠ Obříství, šikovné mažoretky ze ZŠ Tišice, i jedno nevídané chlupaté překvapení od Canisterapie Šimíček. Zábavné odpoledne pak završí hudební vystoupení skupiny Bonus, která zahraje k tanci či poslechu. Vstupné je symbolických 50 Kč, přičemž každý návštěvník obdrží též drobné pohoštění. V následujících dnech pak budou probíhat DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ v našich Denních stacionářích a Domě s pečovatelskou službou sv. Jakuba v Libiši. Konkrétně ve středu, 4. 10. 2023, budou otevřeny dveře všem zájemcům, rodinným příslušníkům i dětem v našem Denním stacionáři v Odolene Vodě. Ve čtvrtek, 5. 10. 2023, se zas může přijít kdokoliv podívat, nebo na cokoliv zeptat, do našeho Denního stacionáře v Obříství. A v pátek, 6. 10. 2023, pak bude možné navštívit, popřípadě se třeba i zapojit do našeho oblíbeného hraní Binga v DPS Libiš. V rámci všech tří dnů budou na místě přítomny též zástupkyně našich zdravotních služeb, u kterých si návštěvníci mohou například nechat zdarma zkontrolovat tlak či glykémii. Na všech uvedených akcích jste srdečně vítáni a těšíme se na společná setkání.


Barevný podzim a pevné zdraví přeje, Charita Neratovice“

6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page