top of page
  • Marta Dušková

Cyklohráček jezdí do poloviny července po výlukové trase přes Kralupy nad Vltavou

Cyklohráček jezdí do 16. července po výlukové trase do Slaného přes Kralupy nad Vltavou. Ještě do poloviny července je možné se vydat třeba do Nelahozevsi na zámek nebo vystoupit na zastávce Ctiněves a vyšlápnout na horu Říp.

Ranní Cyklohráček pojede z Prahy do Slaného přes Kralupy nad Vltavou, Nelahozeves, Ctiněves a Zlonice, do Prahy se bude vracet kratší cestou přes Olovnici a Kralupy nad Vltavou. Odpolední Cyklohráček pojede z Prahy opět kratší cestou přes Kralupy nad Vltavou a Olovnici do Slaného a vracet se bude do Prahy po delší trase přes Zlonice a Ctiněves.


Jedinečný turistický vlak Cyklohráček pro malé i velké výletníky kromě svých tradičních jízd z Prahy do Slaného a zpět pořádá v červenci a srpnu ještě čtrnáct speciálních výletů a od 11. července do 24. srpna zamíří barevný vláček do míst, kam běžně nejezdí.


Mezi čtrnácti výlety je i výlet do mělnického regionu. Ve čtvrtek 20. července jede vláček na trase viz tabulka:


Seznam všech čtrnácti speciálních výletů se všemi informacemi je možné najít na webu Letní výlety s Cyklohráčkem v roce 2023 | Pražská integrovaná doprava (pid.cz). Jsou zde informace o jízdném. Ve výletním vlaku Cyklohráček se neplatí žádné speciální jízdné. Rezerva míst k sezení se neprovádějí.


Podrobné informace k výlukové trasy jsou zveřejněny v článku Cyklohráček jezdí po výlukové trase a doveze vás třeba k hoře Říp (kanalem.com).




245 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page