top of page
  • Marta Dušková

Do Olympijského běhu se opět zapojí město Mělník

Různí běžci, různá místa a olympijská myšlenka, to je heslo akce T-Mobile Olympijský běh už několik let. Jde hlavně o to hýbat se a běžet pro radost.

Olympijský den se oficiálně slaví 23. června a v Čechách se Olympijský den slaví běžeckými závody nejbližší středu k tomuto datu. Letos se startuje ve středu 22. června.

Již tradičně se do akce zapojuje město Mělník a připravena je trasa, která vede na Polabské cyklostezce po zpevněných cestách. Součástí jsou i dětské závody po nezpevněném povrchu v Parku Polabí. Místo startu je u Domu dětí a mládeže Mělník a start hlavního závodu je v 18 hodin a bude odstartován z éteru Českého rozhlasu. Podrobné informace k běhu a registrace je možná na Mělník | T-Mobile Olympijský běh (olympijskybeh.cz).

Registrace probíhají online do 12. června, na místě již není možné se registrovat. Registrovat se je možné na téměř 90 místech po celé ČR a svou účastí každý běžec pomůže České olympijské nadaci. Z každého startovného jde část na podporu sportování dětí, kterým v tom brání nedostatek finančních prostředků.

Podrobné informace k celé akci jsou zveřejněny na O olympijském běhu | T-Mobile Olympijský běh (olympijskybeh.cz).

61 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page