top of page
  • Marta Dušková

Dávají za nás ruku do ohně

Soutěž s názvem Dávají za nás ruku do ohně, kterou vyhlásil Hasičský záchranný sbor ČR, vstoupila do svého 14. ročníku. Zájemci o soutěž se mohou zapojit ještě do 30. června.



Letošním úkolem je navrhnout a poslat vlastnoručně vyrobený 3D model hasicího přístroje. Vlastnoručně vyrobený hasicí přístroj spolu s vyplněnou přihláškou, podepsaným prohlášením, souhlasem se zpracováním osobních údajů a poskytnutím licence k užívání autorského díla je třeba doručit nejpozději do 30. června 2022 buď poskytovatelem poštovních služeb či osobně na adresu Kloknerova 26, Poštovní přihrádka 69, 148 01 Praha 414, počítačové 3D modely e-mailem na adresu soutez@grh.izscr.cz.


Všechny informace k soutěži, přihlášku, pravidla soutěže a dokumenty k podpisu jsou zveřejněny na Soutěž "Dávají za nás ruku do ohně" - Hasičský záchranný sbor České republiky (hzscr.cz).


Model hasicího přístroje může být vyroben z jakéhokoliv materiálu a opatřen etiketami. Počítačové 3D modely jsou vítány. Soutěží se v šesti kategorií a soutěže se mohou zúčastnit děti z MŠ, ZŠ i SŠ, dále dospělí či kolegové hasiči.



7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page