top of page
  • Marta Dušková

Festival Dvořákova Nelahozeves tradičně v září

Festival klasické hudby Dvořákova Nelahozeves, který každoročně připomíná narození hudebního skladatele Antonína Dvořáka, se letos uskuteční v neděli 10. září. Podtitul festivalu je Pocta učitelům.



Jednodenní festival nabízí nejen sérií koncertů v různých lokalitách Nelahozevsi, ale i bohatý doprovodný program ve formě workshopů a prohlídek pro děti i komentovaných prohlídek pro dospělé.


Slavnostní zahájení festivalu začíná v 11 hodin u sochy Antonína Dvořáka, které doplní vystoupení sboru Období sboru. Poté následuje dětský program v parku, který si mohou děti užít po celý den.


Na zámku Nelahozeves si mohou návštěvníci užít workshop pro rodiny s dětmi. Nádvořím zámku Nelahozeves se rozezní koncertem ve 14 hodin.


Festival pořádají Lobkowiczké sbírky ve spolupráci s obcí Nelahozeves, Národním muzeem – Muzeem Antonína Dvořáka a Společností Antonína Dvořáka.

Vstupenky je možné zakoupit online na webu Dvořákova Nelahozeves (dvorakovanelahozeves.cz), na zámku Nelahozeves a v infocentru Nelahozeves.


Úvodní foto zdroj www.dvorakovanelahozeves.cz

10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page