top of page
  • Marta Dušková

HistoryPark byl oceněn certifikátem České středohoří Regionální produkt

Ve středu 11. května udělila již 15. certifikační komise značku České Středohoří Regionální produkt celkem pěti uchazečům. Mezi nimi je i zážitkový komplex HistoryPark Ledčice.

Certifikát si ve středu odneslo Pivo Lanýž, likérové víno Tergus, kravské a kozí sýry z Merboltic, zážitkový komplex HistoryPark Ledčice a truhlářské kurzy Jak na dřevo pana Jana Marka. Podrobné informace k oceněným v článku Regionální značku České středohoří si odnesly tři nové produkty a dva zážitky! | České středohoří (stredohori.cz)

HISTORYPARK Ledčice je zábavný areál nedaleko hory Říp, který je zážitkem pro celou rodinu. Jde o archeo park, kde si mohou nejen děti, ale i dospělí vyzkoušet sami nebo s lektorem - archeologem zkusit tuto zajímavou práci. Odkrýt hrob, najít a zařadit nalezené věci - keramiku, náčiní či zbraně, ale mohou si tu řadu věcí zkusit i sami vyrobit.


Slovo redaktorky

HistoryPark jsem navštívila vloni s vnoučaty a letos se tam chceme vrátit. Děti vzpomínají, jak mlely mouku ze zrní, jak odhalovaly pravěký hrob, jak hledaly poklad a vyráběly si výrobek z keramiky, střílely z luku apod. To je jen část zážitků, které je možné v tomto areálu zažít. Strávili jsme tam několik hodin a za návštěvu areál určitě stojí. Je plný zážitků v jednom prostoru.

49 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page