top of page
  • Marta Dušková

HistoryPark připravuje nový okruh určený pouze dětem ze školek

HistoryPark v Ledčicích je zajímavý archeopark a zábavný areál a je to dobré místo na trávení času s dětmi. A celodenní výlet si užijí i rodiče. Pro letošní sezónu park připravuje nový okruh, který bude určen pouze pro školky, tedy pouze dětem ze školek.



Zájem o exkurze na tomto zajímavém místě stoupá a v loňském roce nestačila kapacita, některé školky musely být odmítnuty. Z toho důvodu došlo k rozhodnutí vybudovat nový speciální okruh č. 4. Pro děti jsou připravena tři stanoviště, kde si mohou vyzkoušet práci archeologa, život v pravěku i tvoření.



Program je vhodný pro děti od 2,5 do 6 let a jeho náročnost je upravována podle potřeby. Trvá zhruba dvě hodiny. Rezervace pro školky a další informace je možné nalézt na webu History park Ledčice - výlety a exkurze pro školy (historypk.cz). Ostatní prostory parku jsou k dispozici veřejnosti jako doposud.


Názor redaktorky

Už pár let trávíme o prázdninách jeden den v parku s vnoučaty a vyzkoušíme všechna stanoviště. A děti tam chtějí každý rok, a to hovoří za vše.

Použité foto archiv HistoryPark

11 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page