top of page
  • Marta Dušková

Hořínská neděle slibuje zábavu pro celou rodinu

HOŘÍN - Nádvoří zámku Hořín ožije v neděli 27. září od 12 hodin superfestivalem pro děti a křtem nové dětské knihy s názvem Příběhy z písku.

Celý den až do večera bude patřit dětem. Je připraveno spoustu atrakcí, soutěže, skákací hrad, pěnová party, malované portréty, dětská jóga a další překvapení.

Křest knihy a autogramiáda autorky Vendulky Březovské se uskuteční době od 14 do 15 hodin s kmotrou knihy Lucií Borhyovou.

Zábavně edukativní dětská kniha vypráví Lukyho cestovatelské dobrodružství z jihu Španělska.


Sama autorka o své knize říká: „Kniha vznikla v době koronaviru a obsahuje devět příběhů. Ty jsou inspirované mým každodenním životem na jihu Španělska a každá kapitola je pro mě něčím zajímavá. Kniha Příběhy z písku je nejen zábavná, ale také edukativní. Je o dobrodružství, poznání nových zvyků a zajímavých míst“. Zdroj


Na festivalu bude možnost zakoupit knihu, ručně šitého maskota Ušáka a náramky limitované edice nadačního fondu Luckybe. Oficiální patronkou nadačního fondu Luckybe je Lucie Borhyová a jeden z projektů s názvem Luckybe dětem získává finanční prostředky pro pomoc neonatologickému oddělení nemocnice Na Bulovce v Praze, které pomáhá předčasně narozeným dětem.


Dospělé návštěvníky jistě potěší ochutnávka jídel z lokálních food trucků, domácí zmrzlina, palačinky či pizza. Připraveno je i grilování, míchané koktejly, a to vše za doprovodu hudby.

12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page