top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

HOSPIC TEMPUS slaví 7 let od vzniku organizace

SETKÁNÍ S POZŮSTALÝMI dne 13.3.2024 v CurkLenka, Mělník, Českolipská 1095/24

Na tento den jsme naplánovali v rámci výročí vzniku organizace setkání s rodinami, kterým jsme pomohli s péčí a doprovodem blízkých na jejich poslední cestě. Tyto rodiny budeme osobně kontaktovat. Všichni jsou srdečně zváni na malé komorní posezení s paní ředitelkou a celým týmem.



DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ve dnech 14.3. a 15.3.2024 od 14-16 hod. na adrese organizace: Mělník, Bezručova 108

Při příležitosti 7. let vzniku neziskové organizace HOSPIC TEMPUS, z.s. bychom vás rádi pozvali do sídla společnosti. Naše dveře budou otevřené pro každého, kdo se zajímá o možnost, jak pečovat o své blízké v domácím prostředí na sklonku života. Zeptat se můžete na cokoli, co vás zajímá kolem péče a podpory, možnost prohlédnout si kompenzační pomůcky. Během setkání vám bude k dispozici ředitelka organizace Mgr. Dita Brezováková a kvalifikovaný tým.


Co můžete očekávat od domácí hospicové péče?

Odbornou zdravotní péči dostupnou pro naše klienty 24 hodin denně. Sociální pracovnice poskytne základní sociální poradenství a pomoc s vyplněním požadavku na příspěvky. Pečovatelky odlehčovacích služeb pomohou s hygienou a péčí o klienty, aby si pečující osoba mohla zařídit potřebné osobní záležitosti, odpočinout si. V případě potřeby využít služby psycholožky nebo duchovního. Hospic také disponuje půjčovnou nových kompenzačních pomůcek prioritně pro hospicové klienty.

Co je cílem této služby?

Ukázat a nabídnout rodinám možnost, jak své blízké dochovat ve svém domácím prostředí a zajistit jim tak důstojný a laskavý konec života. Připravujeme i další kulturní a vzdělávací akce s cílem zvýšit povědomí o možnosti využití domácí hospicové péče.

Chcete se dozvědět více?

Rádi vám poskytneme další informace o domácí hospicové péči či samotných odlehčovacích službách na tel.: 720 557 554 nebo navštivte naše stránky www.hospictempus.cz.

Máte zájem podpořit domácí hospicovou péči?

Dává vám smysl naše práce, můžete nás podpořit přímo na účet organizace

115-4273410257/0100. Jestliže jsou nám známe údaje o darující osobě či organizaci, zasíláme potvrzení o daru.

 

 

19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page