top of page
  • Marta Dušková

Jak se vyrábí skleněné lampy aneb léto plné kulturních zážitků a kreativních workshopů

Mělnické kulturní centrum slavnostně otevřelo v pondělí 1. srpna relaxační park u Masarykova kulturního domu v rámci projektu Mekuc v létě nespí.

Letní program je nabitý zážitky a návštěvníci se mohou těšit na hudební a divadelní vystoupení, nebude chybět ani cirkus plný pohádek a samozřejmě workshopy nejen pro děti.


První kreativní tvoření už mají děti za sebou a mohly si vyzkoušet malování na kamínky, tištění na polštářky či výrobu skleněných lamp pomocí samolepících dekorací pod vedením lektorky Jany Volkové z Městské knihovny Mělník.

Workshop zdobení zavařovacích sklenic si užívaly nejen děti, ale i jejich rodičovský doprovod v parku u MKD ve stínu stromů a pod jejich rukama se proměňovaly sklenice v hezké skleněné lampy. Zaujetí pro tvoření je vidět na přiložených fotografiích.


Projekt Mekuc v létě nespí probíhá od 1. srpna do 7. září a podrobné informace k programu, většina akcí proběhne v relaxačním parku a některé na náměstí Míru, jsou zveřejněny na webových stránkách Mekuc v létě nespí 2022 | Mekuc.


Už jen zbývá si z programu vybrat a užít si druhou polovinu prázdnin.

Tabulka programu letních akcí:


36 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page