top of page
  • Marta Dušková

Jaké jsou výsledky revize úkrytů v Kralupech nad Vltavou?

V důsledku současného válečného stavu na Ukrajině rozhodli před časem představitelé města Kralupy nad Vltavou provést revizi stálých tlakově odolných úkrytů civilní ochrany.



Kontrolou byl pověřen bývalý technický pracovník okresního štábu civilní ochrany a odboru ochrany OkÚ v Mělníku Jiří Mácha.


Po revizi bylo zjištěno, že na území ORP Kralupy nad Vltavou se v současné době nachází 33 staveb stálých tlakově odolných úkrytů civilní obrany, z to je 30 na území města a 3 mimo město.

Popis stavu všech úkrytů je k dispozici v dokumentech, každý dokument je označen konkrétní adresou, na webových stránkách města Výsledky revize úkrytů civilní ochrany v ORP Kralupy nad Vltavou - Kralupy nad Vltavou, město a městský úřad - oficiální stránky (mestokralupy.cz). Je zde zveřejněn i záznam o provedení revize fyzického stavu staveb STOÚ.


Na přiložené fotografii je úkryt v nádražní budově v Nádražní ulici. Na videu přestavuje manažer krizového řízení Lukáš Hodík odbornou analýzu systému ukrytí v Kralupech nad Vltavou.



59 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page