top of page
  • Marta Dušková

Již je možné se zapojit do soutěže Potravinářský výrobek Středočeského kraje

Potravinářský výrobek Středočeského kraje je soutěž zaměřená na podporu malých a středních potravinářských výrobců v regionu. Soutěž organizuje Středočeský kraj již od roku 2007.

Pro 17. ročník a následující ročníky soutěže Potravinářský výrobek Středočeského kraje byly rozšířeny kategorie pro oceňované výrobky a od letošního roku 2023 je možné přihlašovat výrobky do devíti kategorií:

  1. Mlýnské a pekárenské výrobky, včetně cukrářských

  2. Mléko, mléčné výrobky

  3. Alkoholické a nealkoholické nápoje

  4. Masné výrobky

  5. Med a výrobky ze včelího medu

  6. Veganské výrobky

  7. Bezlepkové nebo bezlaktózové potraviny

  8. Biopotraviny

  9. Ostatní potravinářské výrobky

Ty nejlepší výrobky získají certifikát Potravinářský výrobek Středočeského kraje a oprávnění užívat na výrobku ochrannou známku s logem soutěže. Vyhlášení proběhne na jaře 2024.


Přihlášky do letošního 17. ročníku je možné podat až do 31. prosince dvěma způsoby:

vyplněním tištěné přihlášky (přílohy 1, 2 a 3 níže uvedených Zásad pro udělení ocenění „Potravinářský výrobek Středočeského kraje“) a jejím zasláním na adresu: Krajský úřad Středočeského kraje, Odbor životního prostředí a zemědělství, Zborovská 11, 150 21 Praha 5, v zalepené obálce s označením „Potravinářský výrobek Středočeského kraje“.


Nebo

vyplněním webového formuláře v aplikaci ArcGIS Survey123: https://arcg.is/0LOnKm.

Podrobné informace k soutěži a k hodnocení výrobků jsou na webu Středočeského kraje Potravinářský výrobek Středočeského kraje - Webový portál Středočeského kraje (stredoceskykraj.cz).

16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page