top of page
  • Marta Dušková

Máte rádi divadlo?

MĚLNICKO - Pokud ano, tak ještě září můžete shlédnout v divadelním sále Masarykova kulturního domu v Mělníku ve středu 30. září v 19 hodin divadelní představení divadla La Fabrika Kleopatra. Jako Kleopatra se představí mělnická rodačka herečka Jitka Čvančarová a vedle slavné starověké femme fatale si zahraje frontman kapely Chinaski, zpěvák a kytarista Michal Malátný v trojroli osudových mužů, který mimo jiné vystudoval DAMU.

Kleopatra - La Fabrika

Komedii Kleopatra divadla La Fabrika představí legendární příběh v netradičním pojetí. V kulisách se prolíná starý Egypt s moderní dobou a písně Michala Malátného v podání obou interpretů jen umocňují originalitu představení.


Jméno režiséra Ondřeje Pavelky je určitou zárukou kvality a nevšedního zážitku. Kleopatra v nové hře Petra Kolečka to má těžké. „Každej ví, že pyramidy postavili ufoni. Naši chlapi by v životě nic takovýho nezvládli“. Hra vykresluje egyptskou panovnici s touhou po pořádném chlapovi, ovšem v jejím okolí se vyskytují jen „zoufalci s ponožkama v žabkách, co by za pár let nechali spadnout pyramidy a vyschnout Nil“.


Společenský dům Neratovice nabídne v pondělí 21. září v 19 hodin mistrovsky napsanou, místy hořkou komedii francouzského autora Jean-Luc Lemoine s názvem Láska a párečky. Hra vychází z reálných životních situací a byla s úspěchem hrána několik sezón v Paříži.

Láska a párečky - Divadlo u Hasičů

V komedii režiséra Jaromíra Janečka hrají Jan Révai, Karel Zíma a další známí herci.

Margot, mladá atraktivní žena nemající příliš dobré zkušenosti se svými bývalými vztahy si pozve na chalupu na grilování své tři ex-partnery, kteří o sobě vzájemně nikdy nevěděli a neznají se.


Jak to bylo dál? To už musí zjistit každý sám. Komedii Láska a párečky má ve svém repertoáru Divadlo u Hasičů v Praze, bývalé divadlo Spejbla a Hurvínka.

43 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page