top of page
  • Marta Dušková

Město Kralupy nad Vltavou získalo cenu ve výzkumu Město pro byznys

Město pro byznys je srovnávací výzkum, do kterého se jednotlivá města nepřihlašují, ale jsou do vyhodnocení zařazena automaticky. Metodika hodnocení je založena na vyhodnocení 29 kritérií, která jsou rozdělena do dvou částí, z nichž jedna je Podnikatelské prostředí a druhá Přístup veřejné správy.



Do výzkumu bylo automaticky zapojeno 205 měst s rozšířenou působností a 22 městských částí Prahy a město Kralupy nad Vltavou získalo třetí místo, což je jistě velký úspěch. Na prvním místě je Mladá Boleslav a druhé místo obsadilo město Lysá nad Labem. Ceny byly předány v hlavním sále pražského magistrátu ve čtvrtek 14. března 2024.



Cílem výzkumu je vytvořit diskusní platformu na téma možnosti podpory malého a středního podnikání ze strany samospráv. Organizátoři a partneři výzkumu si jsou velmi dobře vědomi, že úkolem samosprávy je vytvářet co nejlepší životní podmínky pro všechny. Město pro byznys zahrnuje všechny oblasti, které mají pro podnikatele a firmy strategický význam.

Podrobné informace k výzkumu i seznam zařazených měst na webu Vyhlášení krajských výsledků výzkumu Město pro byznys (byznysakce.cz)

 

19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page