top of page
  • Marta Dušková

Nominace na Cenu hejtmanky je možné podávat do 15. listopadu

Jako každý rok i letos je možné nominovat výrazné osobnosti na ocenění Cena hejtmanky 2023. Cena hejtmanky je udělována za vynikající občanské zásluhy o rozvoj Středočeského kraje a hrdinské a jiné výjimečné činy osobnostem, které jsou spjaté se Středočeským krajem. Cenu lze udělit in memoriam.



Nominace je možné podat do 15. listopadu 2023 elektronicky na formuláři zde Nominace na Cenu hejtmanky 2023 (Stránka 1 z 4) (office.com), případně poštou nebo osobně na podatelnu Krajského úřadu na adrese Zborovská 11, Praha 5.


Cena je udělována v těchto kategoriích:

👉 Hrdinský čin a společenská odpovědnost

👉 Kultura

👉 Sport

👉 Vzdělávání

👉 Věda a výzkum

👉 Pracovník veřejného sektoru

👉 Podnikatel / podnikatelka

👉 Cena veřejnosti



„Cenu hejtmanky beru jako ocenění výjimečným lidem, o kterých mnohdy ví jen jejich nejbližší okolí. Přitom mají za sebou činy nebo životní příběhy, za které jim patří uznání a které se mohou stát inspirací pro ostatní. Právě dobré vzory okolo nás jsou tím, co nás obohacuje, co utváří a ovlivňuje společnost a mezilidské vztahy. Budu moc ráda, když si lidé najdou čas a zamyslí se nad tím, kdo by si ocenění zasloužil, a následně svého kandidáta nominují,“ uvedla hejtmanka Petra Pecková.



24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page