top of page
  • Marta Dušková

První květnovou neděli jdeme na procházku pro miminka do dlaně

Charitativní běh nebo procházka pro Miminka do dlaně České republiky 2023 odstartuje svůj 3. ročník. Cílem je upozornit na problematiku předčasného porodu, vyzdvihnout špičkovou úroveň české neonatologie a finančně podpořit konkrétní neonatologická oddělení, která o předčasně narozená miminka pečují.

Akci patří tradičně první květnová neděle, letos tedy během 7. května mohou zájemci zaběhnout či ujít větší množství kilometrů na podporu nejmenších miminek. Letošní ročník se zatím zaregistrovalo 3 761 účastníků. První květnová sobota vždy patří oslavám Světového dne rodičů předčasně narozených dětí.


Podrobné informace k akci jsou na webových stránkách pořadatele, kterým je organizace Nedoklubko Třetí ročník virtuálního Běhu a procházky pro MIMINKA DO DLANĚ se blíží – Nedoklubko.


Akce se může zúčastnit každý, trasa a místo jsou libovolné, stačí se pouze zaregistrovat a své startovné, nejnižší částka je 100 Kč, věnovat jednomu ze 33 neonatologických oddělení nebo Nedoklubku. Registrace je třeba provést na BĚH PRO MIMINKA DO DLANĚ – Nedoklubko.


Pro účastníky je připravena na procházku hrací karta, kdy mohou, pokud chtějí, plnit úkoly, nic není povinné.


K datu 30. dubna:

NA ROČNÍK 2023 JE ZATÍM REGISTROVÁNO

3 761 ÚČASTNÍKŮ

344 BĚŽCŮ

2 594 ÚČASTNÍKŮ PROCHÁZKY

524 KOČÁRKŮ

299 PEJSKŮ

33 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page