top of page
  • Marta Dušková

Průvod svatého Martina už po dvacáté páté

Tradiční akce Průvod sv. Martina vstoupí letos do svého 25. ročníku. Průvod vyjde v pátek 12. listopadu v 17.15 hodin od Základní školy Jungmannovy sady. Dále povede Tyršovou ulicí, ulicí 5. května pod Pražskou branou na náměstí Míru.

Návštěvníci se mohou těšit na rytířské souboje, vystoupení žáků ZŠ Jungmannovy sady a předání světla. Letošní novinkou bude ohňová show skupiny Akvilo a Bohemia Sanguis, která se na náměstí Míru v Mělníku odehraje.


Nebude chybět jako každý rok ani předvánoční charitativní jarmark s prodejem drobným předmětů, dekorací a teplých nápojů, který zábavnou akci povýší na dobročinnou.


Do prodeje předmětů přispěli žáci ZŠ Jungmannovy sady, jejich rodiče, přátelé školy, žáci ZŠ J. Matiegky, studenti ČZA Mělník a v neposlední řadě také zaměstnanci Městského úřadu Mělník. Výtěžek z prodeje bude zaslán na Občanské hnutí Přátelé Stonožky a na úhradu léčby žákyně ZŠ Jungmannovy sady, Nikolky, která se díky vrozené genetické vadě, spinální svalové atrofii, pohybuje s pomocí vozíku.


Událost pořádá město Mělník.

259 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page