top of page
  • Marta Dušková

V Kostelci nad Labem bude uzavřen most přes Zlonínský potok

V návaznosti na otevření mostu přes Mlýnský náhon v Kostelci nad Labem dojde v termínu od čtvrtku 3. srpna 2023 na silnici č. II/101 v ulici Neratovická k uzavření mostu číslo 101-071 přes Zlonínský potok. Oprava mostu bude prováděna z důvodu havarijního stavu mostu a investorem stavby je Středočeský kraj.

Oprava mostu by měla být dokončena v polovině prosince tohoto roku. Po celou dobu stavby bude pro pěší zajištěn průchod pomocí lávky.


Návrhy objízdných tras jsou uvedeny v příloze u článku na webu města Informace k uzavření mostu přes Zlonínský potok: Kostelec nad Labem:

„Uzavírka proběhne ve 2 etapách, v 1. etapě má dojít k opravě mostu (3. 8. 2023 – 31. 10. 2023), ve 2. etapě ke zhotovení výše uvedeného asfaltového povrchu před mostem.


Z výše uvedeného důvodu nebude po celou dobu stavby umožněn vjezd do ulice Sokolská – jedná se o část ulice Sokolská, která vede souběžně se Zlonínským potokem, po dobu zhotovení asfaltového povrchu (předpoklad v termínu od 1. 11. 2023 do 11. 12. 2023) bude vjezd do ulic Žižkova a Sokolská umožněn pouze přes ulici Žižkova, a to obousměrně. Současně nebude umožněn vjezd do ulice V Semínku – vše názorně viz příloha.


Po dobu opravy mostu přes Zlonínský potok budou dle informací spol. ROPID zrušeny autobusové zastávky „Závod“ a „U Váhy“. Náhradou zastaví autobusy v pravidelných zastávkách na silnici č. II/244 „Na Růžku“ a „Železniční stanice“ v Kostelci nad Labem a „Cukrovar“ v Mratíně. Linky budou po dobu uzavírky odkloněny po trase II/101 – II/2447 – III/2446 – II/244 (přes Mratín a Novou Ves)“.

289 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page